Om ManchesterogLiverpool.no

ManchesterogLiverpool.no er en hjemmeside som har som mål å hjelpe deg som er på jakt etter informasjon og ikke minst billetter til fotballkamper i og rundt Manchester og Liverpool, på en smart, enkel og sikker måte.

Info om Manchester United:

Manchester United FC ble etablert i 1878 av Newton Heath L og YR FC. I dag, er det ingen tvil om at Manchester United er å regne blant de sterkeste klubbene i verden, og at den også er blant de mest populære klubbene med over 330 millioner supportere verden rundt. Klubben er den mest suksessrike i Engelsk fotballhistorie med over 20 store titler siden Alex Furgeson tok over i 1986, til hans farvel på slutten av 2012-2013 sesongen. Manchester United har vunnet det Engelske mesterskapet mer enn 19 ganger, og klubben vant "the Treble" i 1999. Mange velkjente fotballstjerner har spilt for klubben, blant annet Roy Keane, Eric Cantona, Bryan Robson, Christiano Ronaldo, Bobby Charlton, George Best, David Beckham og Peter Schmeichel. Det er alltid en uforglemmelig opplevelse å se Manchester United spille på Old Trafford.

 

Om Manchester City:

Manchester City F.C blir nok ansett som den "lille" Manchester-klubben, og var etablert i 1880 som West Gordon. Manchester City har vunnet det britiske mesterskapet 3 ganger, Fa-cupen 4 ganger og UEFA-cupen en gang, så den er faktisk ikke så liten og iallefall ikke etter 2008, da klubben ble kjøpt opp av en gruppe sjeiker fra De forente arabiske emirater. Abu Dhabi United Group som nå støtter dem antas å være god for over 150 milliarder dollars, og klubben, med kun et spill, er nå blant de rikeste. Dette kommer frem når man ser på overgangsmarkedet hvor klubben har kjøpt opp mange nye spillere siden 2008, deriblant Robinho, Craig Bellamy, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor og Kolo Touré. Så vi kan nok forvente at Manchester City kommer til å bli en sterk tropp i Engelsk og Europeisk fotball. Og det blir da heller ikke mindre kjedelig å se dem spille på deres vakre stadion: City of Manchester stadion. - Om Liverpool FC   - Om Everton FC   I tillegg til Manchester United, Manchester City, Liverpool og Everton, kan du også kjøpe billetter til Blackburn Rovers, Aston Villa, Stoke, Leeds United og Bolton - alle klubbene befinner seg i og rundt Manchester og Liverpool.

Om ManchesterogLiverpool.no

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv