Bestillingsregler

Når bookingen din er fullført - bekreftet og betalt, kan den ikke forandres, kanselleres eller refunderes. Vi anbefaler at du skriver ut en kopi av den fullførte bookingen din. Vi sender deg en bestillingsbekreftelse på e-post.

 

Billetter

Du må hente billettene dine til Manchester United og Manchester City på et spesifikt hotell i Manchester sentrum før kampen. Billettene kan hentes i hotellresepsjonen eller hos hotellets concierge fra og med kl. 11.00 på kampdagen. Adressen og åpningstidene for hvor og når du kan hente billettene er tydelig skrevet på e-billetten som vi sender til e-posten din. Denne informasjonen kan du også finne under "KONTAKTER" i Manchester ved å klikke på KONTAKT. Vi kan dessverre ikke levere billettene til ditt hotell i Manchester, uansett omstendigheter.

Kampdato

Eksakt dato og tidspunkt for kampen vil bli bekreftet mellom 5-9 dager før kampen. En helgekamp spilles alltid enten lørdag eller søndag, og en ukekamp på tirsdag eller torsdag. Avspark bekreftes også 4-9 dager før kampen, men er vanligvis mellom kl. 15.00 og 22.00. Du kan sjekke eksakt dato og avsparkstidspunkt på den relevante fotballklubbens hjemmeside. Vær vennlig å planlegge deretter ettersom vi ikke, under noen omstendigheter, refunderer eller kansellerer billetter til noen av kampene i Manchester. Vi kontakter deg ikke angående bekreftet dato og tid, men vi vil gjøre vårt beste for å publisere det på hjemmesiden vår så fort som mulig.

Sitteplasser

Du vil alltid få sitteplass blant hjemmesupporterene eller i nøytrale soner av stadion. Vi ber om at du ikke går med skjerf, hatter eller gensere osv. med bortelagets logo og farger. Du kan heller ikke heie på eller vise sympati for bortelaget. Om du ikke følger disse retningslinjene kan det hende at du ikke slipper inn på stadion eller at du vil bli bedt om å forlate området før eller i løpet av kampen. Du kan lese mer om våre sitteplasser under FAQ. Det kan hende at sitteplassene blir delt inn 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 osv. Vi kan garantere at du ikke blir sittende alene. Dersom gruppene deres blir delt, vil agenten vår gjøre sitt beste for at dere skal få sitte i samme del av stadion, men vi kan dessverre ikke garantere noe. Det er ikke often en gruppe blir splittet, men det kan skje når det er høysesong.

Spørsmål og svar

Vi anbefaler deg å lese nøye igjennom våre FAQ, om du skulle ha spørsmål eller ønsker å vite mer om våre vilkår og betingelser.

Priser

Prisen som du betaler per billett inkluderer bestillingsgebyr til oss, vår agent og fotballklubben. Agentene som vi bruker på denne siden er offisielle agenter for klubbene, alle prisene er derfor bekreftet og godkjent av våre agenter. Du kan lese mer om våre priser og avigfter under FAQ

.

Når du fullfører bookingen din, godkjenner og aksepterer du våre vilkår og betingelser

Bestillingsregler, ManchesterogLiverpool.no

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv