FAQ

Hvordan får jeg tak i billettene mine? Hvordan får jeg tak i billettene mine?
Når er kampen? Når er kampen?
Hvor på stadion sitter jeg Hvor på stadion sitter jeg
Har dere barnerabatt? Har dere barnerabatt?
Får vi sitteplasser i lag? Får vi sitteplasser i lag?
Legger dere til gebyrer i prisene deres? Legger dere til gebyrer i prisene deres?

Hvordan får jeg tak i billettene mine?

Du må skrive ut e-billetten som du har fått tilsendt på e-post, og ta med en kopi til Manchester. Denne e-billetten får du byttet inn mot fotballbillettene dine hos conciergen eller i resepsjonen til Ramada Manchester Hotell Portland Street i Manchester sentrum. Du må hente billettene dine før du drar til stadion. Du kan hente billettene på hotellet fra og med kl. 11.00 på kampdagen. Adressen og annen informasjon om vår agent finner du på e-billetten din.
Tilbake til FAQ

Når er kampen?

Eksakt dato og tidspunkt for kampen vil bli bekreftet mellom 5-9 dager før kampen. En helgekamp spilles alltid enten lørdag eller søndag, og en ukekamp på tirsdag eller torsdag. Avspark bekreftes også 4-9 dager før kampen, men er vanligvis mellom kl. 15.00 og 22.00. Du kan sjekke eksakt dato og avsparkstidspunkt på den relevante fotballklubbens hjemmeside. Vær vennlig å planlegge deretter ettersom vi ikke, under noen omstendigheter, refunderer eller kansellerer billetter til noen av kampene i Manchester. Vi kontakter deg ikke angående bekreftet dato og tid, men vi vil gjøre vårt beste for å publisere det på hjemmesiden vår så fort som mulig.
Tilbake til FAQ

Hvor på stadion sitter jeg

For at kampopplevelsen skal bli så underholdende og trygg som mulig vil du alltid bli plassert blant hjemmesupporterene. eller i nøytrale soner på stadion. Vi ber om at du ikke har på deg bortelagets farger eller heier på bortelaget. Om du ikke følger disse retningslinjene kan det hende at du ikke slipper inn på stadion eller at du vil bli bedt om å forlate området. Vi kan ikke garantere deg eller gi deg spesifikke sete- og radnummer.
Tilbake til FAQ

Har dere barnerabatt?

Ja, men dessverre så har vi ikke tilgang til de slik at du kan kjøpe billett med barnerabatt på siden vår. Bare medlemmer av klubben kan kjøpe sesongkort til barn/ungdom. Vi selger bare ”standard” billetter uansett alder.
Tilbake til FAQ

Får vi sitteplasser i lag?

Om du bestiller mer enn 3 sitteplasser kan vi ikke garantere at dere får sitte ved siden av hverandre. Du kan risikere å bli delt inn i mindre grupper på 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 osv. Men vi kan garantere deg at du ALDRI kommer til å bli plassert helt alene.. Vi gjør alltid vårt beste for at de som reiser i grupper skal få sitte så nærme hverandre som mulig.
Tilbake til FAQ

Legger dere til gebyrer i prisene deres?

Ja, prisen på billettene som dere henter i Manchester er gyldig for medlemmer av Manchester United og Manchester City. Med medlem mener vi sesongkorteiere, som har billetter til alle hjemmekamper, slik at billettene de har er billigere enn deres billetter. Grunnen til dette er at vi i juli/august kjøper billetter fra offisielle agenter til hver kamp i sesongen. Dette gjør vi for å kunne tilby billetter til hele sesongen, slik at du kan planlegge fotballturen din til Manchester på forhånd. Men det betyr også at billettene våre er 25% til 50% dyrere enn prisene til sesongkorteierene, og det er prisen som står skrevet på din billett. På noen kamper mot Arsenal, Liverpool, Chelsea, Local Derbys og Champions League osv. kan prisene våre være 2 til 3 ganger dyrere enn billettprisene.
Tilbake til FAQ

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv