Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om ManchesterogLiverpool.no

ManchesterogLiverpool.no er et svensk selskap med kontorer i Sverige, København og Barcelona, og et kontaktsenter i London. Vårt mål er å hjelpe deg som liker fotball til å få informasjon om og billetter til en storartet kamp i og rundt Manchester og Liverpool på en enkel, smart og sikker måte. Takket være våre gode tilbud og forbindelser i England, kan vi alltid tilby gode sitteplasser i den seksjonen som du ønsker. Du trenger aldri å sitte alene. Prisene våre er rettferdige og kompatible, også til de store kampene som blir fort utsolgt. Som vår kunde kan du være trygg på at du bestiller billetter på en sikker side, og at din fotballopplevelse blir så fantastisk som du har forestilt deg.

En forretningsidé drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak ManchesterogLiverpool.no, Marcus Moeschlin, har selv et lidenskapelig forhold til fotball, musikaler, konserter, attraksjoner og andre arrangementer. Allerede som 18 åring arrangerte han reiser til rockekonserter i Sverige. Hans karriere har alltid hatt fokus på å kunne tilby gode arrangementer og internasjonale opplevelser til gode priser, ikke minst under Marcus' tid som eier av Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også en av få digitale pionerer innenfor arrangementsverdenen. Så tidlig som i 1990 var han med på å skape Global Tickets, et unikt nettverk, hvor 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangementsbilletter elektronisk seg imellom. Dette skjedde på et tidspunkt hvor konkurrentene fortsatt benyttet seg av faks, teleks og telefon. For dette pionerarbeidet fikk nettverket i 1992 den britiske prisen "Queen´s Award" for beste eksportidé.

På det danske kontoret i København sitter Kim Harbers og Lene Aagesen. Kim og Lene har som Marcus en utrolig lidenskap for alle slags arrangementer rundt om i verden, med hovedvekt på musikaler og fotball. Kims karriere innenfor billettsalg til internasjonale arrangementer startet i 1996, da Kim ble ansatt hos ARTE Udland, en av virksomhetene som var med i Global Tickets nettverk. Kim fungerte i mange år som landsansvarlig i Danmark, og som leder for de nordiske landene. Lene Aagesen var den første ansatte i ARTE utland, da denne internasjonale billettformidleren startet opp for mer enn 30 år siden! Hun var altså den første i Danmark som drev med salg av billetter til arrangementer i utlandet, og helt siden den gang har hun arbeidet innen den samme bransjen. Lenes kunnskap om salg av billetter til internasjonale arrangementer er helt unik. Der er altså mange års erfaring bak ManchesterogLiverpool.no, med kontorer i Sverige, Danmark, Barcelona og et kontaktsenter i London. Dette gjør ManchesterogLiverpool.no til en lokal virksomhet med et globalt nettverk og globale ambisjoner.

ManchesterogLiverpool.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins main companyTicmate har bare eksistert siden 2006, men kan vise til en god utvikling år for år. Det er Ticmates visjon å være en ledende aktør i Europa innen salg av billetter til internasjonale arrangementer av alle slag. Som en del av denne strategien grunnla Ticmate den første musikalsiden LondonMusikaler.se LondonMusikaler.se I dag kan du finne LondonMusikaler.se. på minst 18 ulike språk og i mer enn 18 land, inklusiv LondonMusikaler.no. ManchesterogLiverpool.no er Ticmates første side som selger fotballbilletter i og rundt Manchester og Liverpool. Visjonen er at siden skal eksistere på mer enn 15 språk, og ikke bare med kamper i Manchester og Liverpool. Derfor lanserte også Ticmate: LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no, ItaliaFotball.no, ParisFotball.no og MadridFotball.no. I styret finner du, i tillegg til adm.dir. Marcus Moeschlin, Ole Oftedal og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring fra selskapsledelse og styrearbeid innen forretningsvirksomhet, reise og media.

Marcus Moeschlin

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv