Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til fotball i og rundt Manchester og Liverpool

Velkommen til ManchesterogLiverpool.no, hjemmesiden for deg som vil ha billetter til Manchester United på Old Trafford, Manchester City på Etihad stadion, Liverpool FC på Anfield Road, Everton på Goodison Park og mange andre klubber i 1. divisjon Premier League. Her kan du enkelt, raskt og sikkert, bestille dine fotballbilletter i og rundt Manchester og Liverpool!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

FC Barcelona

FC Barcelona ble stiftet i 1899, og initiativtakeren var selvfølgelig den legendariske Joan Gamper. Hvert år minnes Joan Gamper i det Joan Gamper-turneringen går av stabelen som opptakt til sesongen. Vi har selvfølgelig billetter til denne turneringen. FC Barcelona spiller på det berømte stadionet Camp Nou som ble innviet i 1957 som en avløser for det gamle stadionet. På et tidspunkt var det plass til over 100.000 tilskuere, men som følge av FIFAs regler er det nå plass til rundt 98.000. FC Barcelona har vunnet en rekke titler, blant annet Champions League 2 ganger, den spanske serien 18 ganger og den spanske cupen 24 ganger. FC Barcelona er garantert alltid god underholdning; noen av verdens beste spillere og deres spillestil blir alltid nevnt som noe av det ypperste man kan se og spille. Vi våger påstanden om at hvis man kun skal se en fotballkamp i sitt liv, bør man gjøre det på Camp Nou. Det er en utrolig opplevelse for alle, bedre blir det ikke! 

Ticmate veldedighet

FC Barcelona

Her kan du se FC Barcelonas kampprogram på Camp Nou for denne sesongen. Vi selger billetter til alle nedenstående hjemmebanekamper i La Liga, cupen og Champions League med FC Barcelona.

Beklager, for tilfellet er det ingen billetter tilgjengelig